matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie do konca rozumiem
? ? ? ?:
a1=0 a2=π an=cosa{n−1} + cosa{n−2} n≥3 a4=? a3=a2−a1=π a4=cosπ+cosπ a4=2cosπ <−−−− jak to zakonczyc? W rozwiazaniach jest a
4
=0 nie wiem jak do tego dojsc
19 sty 11:35