matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a_4=2cosπ <---- jak to zakonczyc?
? ? ? ?:
a
1
=0 a
2
=π a
n
=cosa
n−1
+ cosa
n−2
n≥3 a
4
=? a
3
=a
2
−a
1
=π a
4
=cosπ+cosπ a
4
=2cosπ <−−−− jak to zakonczyc?
19 sty 11:21
? ? ? ?:
chodzi o to ze w rozwiazaniach jest a
4
=0 nie wiem jak do tego dojsc
19 sty 11:28