matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory liczbowe
matura:
Witam! Bardzo proszę o pomoc. Dane są przedziały liczbowe A = <−6,3>, B = (−2,7). Ile wynosi przedział B − A ?
19 sty 11:05
ahu8:
B\A=(3,7)
19 sty 11:10
matura:
dziękuję
19 sty 12:40