matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja odwrotna
buum:
wyznaczyc funkcje odwrotne jesli istnieja i wyznaczyc ich naturalne dziedziny : y= ax + b y = (x−1)
2
y= cos3x y= ln2x y= 2
span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">
x
2
y=
1−x
1+x
y= x
2
+1
18 sty 22:52