matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz miejsce zerowe
domi:
Miejscami zerowymi funkcji kwadratowej y= −2 * (x−3)(x+5) są:
18 sty 17:56
bezendu:
x=3 ⋁ x=−5
18 sty 18:24
Jolanta:
kliknij po lewej stronie funkcję kwadratowa a póżniej postac oólona kanoniczna i iloczynowa
18 sty 18:24