matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Andrzej6111:
oblicz (log
2
2
√
2
)
2
18 sty 14:58
Andrzej6111:
w podstawie logarytmu tez jest pierwiastek z 2
18 sty 14:58
Andrzej6111:
?
18 sty 15:08
Patronus:
Czyli (log
√
2
2
√
2
)
2
= (log
√
2
(
√
2
)
3
)
2
= 3
2
= 9
18 sty 15:14