Prawdopodobieństwo
Sikalafo: Doświadczenie polega na rzucie monetą, a następnie rzucie kostką. Oblicz prawdopodobieństwo, że
wypadła reszka lub 5.
17 sty 22:42
Skipper:
1/6+1/2
17 sty 22:43
Artur_z_miasta_Neptuna:
ile wynosi moc Ω
17 sty 22:44
Artur_z_miasta_Neptuna:
skipper ... co Ty za głupotę napisałeś

jaki +
17 sty 22:44
Skipper:
... spokojnie "gościu"
Sam ogłupiejesz tu do reszty
17 sty 22:46
Skipper:
a Skipper .... to zaczynaj z dużej kolorowej −
17 sty 22:46
Eta:
17 sty 22:48
Sikalafo: |Ω| = 2*6 albo
|Ω| = 2*21
z tego co mi.. się wydaje
kurcze, przyznaje, że nie wiem. mam problem z tymi zadaniami.
To ma być drzewko..
17 sty 22:58
Skipper:
... i cóż maleńki arturku z dużego miasta ... nie stać cię na słowo przepraszam

?
17 sty 22:59
Eta:
|Ω|=2*6=12
|A|= 1*6+2*1= 8
17 sty 23:01
Eta:
Co zgadza się z tym co napisał Pan
Skipper
17 sty 23:02
Skipper:
... Ty Boska
ETO możesz pisać z bardzo małej litery ... −

Ale co można Boskiej ... to nie ... −
17 sty 23:06
Sikalafo: haha

Dziękuję uprzejmie..
17 sty 23:09
Eta:
17 sty 23:13
Skipper:
... i teraz będę dumał ... świerk to czy sekwoja −
17 sty 23:16
Maciej: Limba
17 sty 23:17