matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pytanko
PS:
jak mam coś takiego
a*b−c
b
2
to mogę skrócić b?
17 sty 22:08
Saizou :
nie możesz
17 sty 22:09
Mateusz:
Nie
17 sty 22:09
Saizou :
ewentualnie
ab−c
ab
c
a
c
1
c
=
−
=
−
=
(a−
)
b
2
b
2
b
2
b
b
2
b
b
17 sty 22:10
PS:
ok dzięki
17 sty 22:11