macierze
ona:

Oblicz A
−1 gdy:
17 sty 20:01
Artur_z_miasta_Neptuna:
i w czym problem
17 sty 20:02
ona: bo mi nie wychodzi..
17 sty 20:03
Artur_z_miasta_Neptuna:
to napisz nam jak Ci wychodzi ... jak liczysz
17 sty 20:14
ona: b) 1 0 −1 1 | 1 0 0 0 (−2) (−3) (−1)
2 1 −2 2 | 0 1 0 0
3 1 −5 4 | 0 0 1 0
1 −1 0 1 | 0 0 0 1
1 0 −1 1| 1 0 0 0
0 1 0 0| −2 1 0 0 (−1) (1)
0 1 −2 1|−3 0 1 0
0 −1 1 0|−1 0 0 1
1 0 −1 1|1 0 0 0
0 1 0 0|−2 1 0 0
0 0 −2 1|−1 −1 1 0
0 0 1 0|−3 1 0 1
i dalej nie wiem
17 sty 20:28
ona:
17 sty 21:27
Artur_z_miasta_Neptuna:
jak to co W
3 − W
4*(2)
i zamieniasz W
3 i W
4 miejscami (kiedy można, co się z tym wiąże

)
18 sty 10:18
Artur_z_miasta_Neptuna:
albo jak wolisz
W4 = W4 +0.5*W3
a następnie
W4 = −2W4
oraz W3 − W4
18 sty 10:20
Artur_z_miasta_Neptuna:
poprawka
W4 = 2W4
18 sty 10:32