matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
ala:
jak obliczyć 100k=in
275
76
wiem że in=log e i poszę o całe rozwinięcie
17 sty 19:46
Artur_z_miasta_Neptuna:
https://matematykaszkolna.pl/forum/180565.html
analogicznie
17 sty 19:46
ala:
no dobra czyli tak 100k=2,718*
275
76
k=0,09 a powinno wyjść k=0,013 chyba że robię błąd z log e
17 sty 19:57