matematykaszkolna.pl
ma ktoś pomysł Maniek: Mam napisać 3 fraszki antynikotynowe. Nie muszą być długie minimum 3 linijki.
4 cze 23:33
Andrzej: a co, polonistka złapała na paleniu w kibelku ?
4 cze 23:36
Maniek: niee ale mam takie tam zadanko
4 cze 23:47
Maniek: masz jakąś mysl
4 cze 23:47
Eta: Zapytaj Basię .....
4 cze 23:49
Eta: "kto pije i pali , ten nie ma robali"
4 cze 23:50
Basia: Etę też możesz ! Z tego samego powodu.................. A poważnie to przychodzi mi do głowy tylko taki stary, głupawy wierszyk: Palisz, płacisz, zdrowie tracisz !
4 cze 23:51
Maniek: Eta pomóż koledzeemotka
4 cze 23:52
Basia: Eto ! To jest wierszyk pro ! Dziecko pałę dostanie !
4 cze 23:53
Maniek: Basia ciekawie ciekawie
Eta: Każdy ,kto nie pali ... też kiedyś opuści napewno ten świat
Maniek: dziewczynki plis
4 cze 23:54
Maniek: :((
4 cze 23:56
Eta: Fraszka: Dym przeważnie wydostaje się z komina, tak? Stwórca nie dał człowiekowi komina na głowie, po to by nie palił fajek
4 cze 23:57
Basia: Sorry, Maniek, ale ja nawet w czasie burzliwego przeżywania pierwszej miłości nie pisałam wierszy. Zapamiętale za to rozwiązywałam wtedy jakieś równania różniczkowe, ale to Cię raczej nie urządza.
4 cze 23:57
Maniek: Basiu Basieńko może jeszcze z jeden pomysł
4 cze 23:58
Maniek: wy kobiety mądrzejsze główki macie
4 cze 23:58
Maniek: Eta jak będzie chciała to się postara
5 cze 00:00
Basia: Idę do sklepu. Po "paliwo napędowe". Może mi coś po drodze do głowy przyjdzie.
5 cze 00:04
Maniek: dzieki za dobre checi drogie dziewczęta
5 cze 00:05
Maniek: ale TY wróć mi
5 cze 00:06
Bogdan: Nikotyna zdrowie zarzyna.
5 cze 00:09
Maniek: Bogdan jedziesz
5 cze 00:10
Maniek: dziewczęta wybyły po paliwo zostałem sam
5 cze 00:10
Eta: Dziewczyna idzie na randkę z chłopakiem: Włożyła najpiękniejszą kreację, zrobiła fryzurę , pomalowała paznokcie... Mówi sama do siebie: myślę ,że jestem ok! ... super wyglądam. Ciekawe co On na to? Spotykają się : dziewczyna nie widzi zbytniej euforii ze strony chłopaka> Zapala papierosa.... I wtedy reakcja chłopaka natychmiastowa: Wiesz , wszystko ok, po za tym ,że fatalnie wyglądasz z tym ... papierosem I od tamtego czasu ...... już nigdy nie zapaliła! Pobrali się , tworzą szczęsliwą parę .....
5 cze 00:17
Bogdan: Dymek wrzuca smołę w płuca
5 cze 00:20
Bogdan: Radość dla kretyna − nikotyna.
5 cze 00:21
Eta: Dymek uleci ! Smoła pozostaje! Płuca zaklei ..... i co z oddychaniem
5 cze 00:22
Eta: Z dymem idzie taaaka kasa
5 cze 00:25
Eta: To wiem tylko ja..... i Basia
5 cze 00:28
Bogdan: Kurzycie dziewczyny?
5 cze 00:36
Eta: Nie kurzymy!........... p....... my
5 cze 00:38
Bogdan: Aha, więc doświadczacie czasami takiego stanu: Ochotność znika, gdy nie ma ćmika.
5 cze 00:42
Eta: Taaaaaak....... nawet bardzo często "głupota nie idzie w parze z rozumem"
5 cze 00:44
Bogdan: No to kawał na ten temat. Przychodzi facet do kiosku: − Paczkę sportów poproszę. Kioskarka podaje, facet czyta na paczce: "Palenie powoduje impotencję!", po czym rzuca paczkę na ladę i mówi: − Da mi pani te z rakiem!
5 cze 00:54
Eta: Superrrrr emotka
5 cze 00:56
Basia: Poszłam po to "paliwo napędowe" i przepadłam. Extra kawał Bogdanie ! Dobranoc.
5 cze 03:14