matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całki
nicki:
ktoś mi może sprawdzić i wskazać ewentualne błędy?
e
x
+1
e
x
1
∫
dx = ∫
+ ∫
= x + ln(e
x
) + C?
e
x
e
x
e
x
17 sty 13:29
camus:
∫e
−x
dx = −e
−x
poza tym spoko
17 sty 13:34