matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko
Nicola:
Trojkat ABC ma boki długości 18,24,12, a trojkat DEF ma boki dlugosci 2,3,4.
16 sty 20:12
M:
14 sty 21:59
M:
27 sie 12:45
Ona 81 :):
No to mamy dwa trójkąty
27 sie 19:14
Kim Shim:
24
18
12
=
=
=6
4
3
2
czyli sa podobne
28 sie 09:14