matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania rozniczkowe jednorodne
Dżastina:
(y−t)y'+y=0 doszłam, że wyszło mi −ln/u/−
1
u
=ln/t/+c u=y/t jak wyliczyc y?
16 sty 17:42
Dżastina:
Ponawiam
Dajcie jakas podpowiedz
16 sty 19:55