Logarytmy rozszerzenie
rychu: Witam czy wyliczyl by mi ktos to zadanie jutro mam poprawe z logarytmow i nie za bardzo wiem
jak to wyliczyc nie mam zbyt duzo czasu na liczenie gdyz jeszcze reszty musze sie nauczyc,
Fajnie by bylo jak by ktos rozwiazał to zad zebym zczail na tym przykladzie jak mam policzyc
na spr
" narysuj wykres funkcji y=2x a następnie wykres funkcji y=2x+2 , " oraz cos
takiego " narysuj wykres funkcji y=log2x a następnie wykres funkcji y=log2(4x)
z góry dzięki
4 cze 20:35
rychu: Czas to pieniądz

heeeellpppp
4 cze 21:07
rychu: zamykam temat mam juz
4 cze 21:38
Martyna: log 4 * log 27
3p(3) 64
Błagam pomóżcie.
3p(3) oraz 64 to podstawy logarytmu
5 wrz 16:32