log
milooo: Log1010(10)=
15 sty 23:00
Beti: co to za liczba logarytmowana 10(10)?
15 sty 23:03
milooo: Przepraszam. Pomylka, liczba ta to 10({10})
15 sty 23:08
milooo: 10(√10)
15 sty 23:09
Beti: i dalej nie wiadomo
może chodzi Ci o 10
10
15 sty 23:10
Beti: aaaaaaaa, OK
15 sty 23:10
Beti: 10
√10 = 10*10
1/2 = 10
1+1/2 = 10
3/2
log10
3/2 (jesli w podstawie log jest 10, to nie trzeba tego pisać − jest to tzw, logarytm
dziesiętny) =
| | 3 | | 3 | | 3 | |
= |
| log10 = |
| *1 = |
| |
| | 2 | | 2 | | 2 | |
15 sty 23:13