matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
karolcia:
Dany jest okrag o srodku S=(−4,7).Jesli okrag ten nie ma punktow wspolnych z prosta o rownaniu y=11,to jego promien r spelnia warunek A.r<4 B. r>2 C.R=4 D.r=2
15 sty 22:37
Eta:
odp A) r<4
15 sty 22:43