matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
omegaa:
Jak narysować wykres g(x) w przedziale x∊(−2π,2π) f(x)=lsinxl−sinx g(x)=f(lxl)
15 sty 22:28
Dominik:
⎧
0 dla sinx ≥ 0
f(x) =
⎨
⎩
−2sinx dla sinx < 0
15 sty 22:39
Mila:
16 sty 00:00