matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc bo ciągle mam problem z tyli pochodniymi
antybayotyc:
mam problem z tymi pochodnymi proszę o pomoc f(x)=sin
3
x f(x)= sin
2
x+sinx
2
f(x)=
tg(x
2
+1)
e
5
x
w mianowniku jest e
5
x f(x)− sin
3
(ln
√
x
) f(x)=
√
arctgx
15 sty 21:22