matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o rozwiazanie
ola:
(2−x)=7 rozwiazaniem rownania sa?
15 sty 21:17
Licealista:
9
15 sty 21:18
Beti:
−5
15 sty 21:19
Janek191:
I 2 − x I = 7 ⇔ 2 − x = − 7 ∨ 2 − x = 7 ⇔ x = 9 ⋁ x = − 5
15 sty 21:25
ola:
dzieki
15 sty 21:26