matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czekam na odp
Marter:
P(3/2,3
√
3
/8) należy o wykresu funkcji f(x)=a
x
dla: a=6 a=3 a=3/4 a=
√
3
/2
15 sty 20:01
Marter:
NIkt nie zna odp?
15 sty 20:06
krystek:
3
√
3
3
podstaw do za f(x)
a za x=
8
2
15 sty 20:17