matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie prostej prostopadłej
Pola:
Równanie prostej prostopadłej do 2x+y+3=0
15 sty 19:40
krystek:
1
y=−2x−3 prostopadłe to y=
x+b
2
15 sty 19:41
Bobek:
1
y=−
x+3478327489327493274893274983274983274893274983274237895437589437
2
59843759435453453453
15 sty 19:41
Bobek:
Moja odpowiedź jest zła
1
y=
+857948345897534985793475984375843975894376895467985476895476895478758439758937897498
2
Ta jest dobra
_
15 sty 19:42
Skipper:
ta też jest zła−
15 sty 19:45