matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy tożsamości są poprawne?
małgosia:
1+tgx
1+sin2x
cosx
=
1−tgx
prosze pomóżcie. nie wiem od czego zacząć
15 sty 19:12
Aga1.:
sinx
1+
cosx
P=
=
sinx
1−
cosx
cosx
sinx
+
cosx
cosx
=
cosx
sinx
−
cosx
cosx
cosx+sinx
=
cosx−sinx
15 sty 20:10