matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz:
nuśka:
P = a * a
√
5
4
15 sty 18:05
Saizou :
a
2
√
5
P=
2
15 sty 18:08
nuśka:
Możesz to krok po kroku przedstawic?
15 sty 18:09
Saizou :
√
5
√
5
a
2
√
5
a*a*
=a
2
*
=
√
4
2
2
15 sty 18:13