rozwiaz
zielona81: Kredyt w wysokosci 10 000 zl wraz z odsetkami nalezy splacic jednorazowo po 5 latach. Co roku
bank dolicza odsetki w wysokosci 8 %. Jaka kwote trzeba bedzie splacic? help to barzo wazne
wierze ze znajdzie sie ktos kto pomoze. Bede wdzieczna
14 sty 22:44
Artur_z_miasta_Neptuna:
zielona ... a wzory znasz

tak

więc co za problem do wzoru podstawić dane ktore masz podane?
nie

to ruszamy szacowne cztery literki i siadamy do notatek albo dzwonimy bo ludziach z
kierunku
14 sty 22:45
pigor: ...
K5= 10000* (108%)
5= 10000* 1,08
5= 10000* 1,469328=
14693,28 zł . ...
14 sty 23:07