matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrazenia algebraiczne
ANiaa:
Napisz odwrotność liczby :
√
3
+
√
2
=
14 sty 21:03
hehe:
1
√
3
−
√
2
√
3
−
√
2
=
=
=
(
√
3
+
√
2
)
(
√
3
+
√
2
)(
√
3
−
√
2
)
(3−2)
√
3
−
√
2
=
√
3
−
√
2
(1)
14 sty 21:07