matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
Anita:
witam potrzebuje pomocy, jak to rozwiązać ? y=
√
sinx+
√
x+2
√
x
y'= ?
14 sty 20:38
Anita:
?
14 sty 20:44
Patryk:
1
y'=
*(sinx+
√
x
+2
√
x
)'
2
√
sinx+
√
x
+2
√
x
14 sty 20:50
Patryk:
chyba tak to szło jak dobrze pamiętam
14 sty 20:50