matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiązywanie równań
Palinka:
rozwiąż równania i sprawdz: m−1
5
6
=2
2
3
d:4=5
1
2
14 sty 17:00
Nienor:
11
8
m−
=
/ *6
6
3
6m−11=16 6m=27
27
1
m=
=4
6
2
d
11
=
/ *4
4
2
d=22
14 sty 17:03