matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układy równań
Kasia:
mam pytanie. po rozwiązaniu układu równań x−y=−3 i −4x+4y=8.wyszło mi że 0=−1 czyli układ nie ma rozwiązań ?
14 sty 14:13
Eta:
tak
14 sty 14:15
Kasia:
dzękuje
14 sty 14:17