matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fiza
r:
wyznacz pracę wyciagania ciezaru po rowni pochyłej gdy m=100 kg l=2m α=30 f=0.1 g=9.8 w odopwiedziach jest 3413J a mi wychodzi
14 sty 09:26
r:
mi wychodzi 1150N
14 sty 09:32
r:
pomoże ktoś ?
14 sty 10:11
r:
UP
14 sty 11:10
ZK:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=praca%20po%20rowni%20pochylej&source=web&cd=10&cad=rja&sqi=2&ved=0CHsQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fodpowiedz.pl%2F112405%2F6%2FTak.html&ei=rufzULGnIoin4ATv-4CwAQ&usg=AFQjCNGFWIfJQxI2r3Ocbv0xTZ9LA244VA
moze to CI cos pomoze
14 sty 12:19