matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY !!!! POCHODNA
Owsiak:
e
x
1
13 sty 23:50
Owsiak:
e
x
1
/3
13 sty 23:51
Eta:
13 sty 23:52
Owsiak:
e
3
√
x
14 sty 00:04
Mila:
f(x)=e
3
√
x
1
f '(x)=e
3
√
x
*(
*x
−2/3
)=
3
e
3
√
x
=
3
3
√
x
2
14 sty 12:02