sprawdzian pilne!!!!!!!
Doris123: Pole przekroju osiowego stożka jest równe 12 cm2, a objętość stożka jest równa 12π cm3.
Oblicz pole powierzchni tego stożka.
13 sty 18:36
dero2005:

r*h = 12
policz r i h
l =
√r2 + h2 =
P
c = πr(r + l) =
13 sty 19:09
Doris123: Pole przekroju osiowego stożka jest równe 12 cm2, a objętość stożka jest równa 12π cm3.
Oblicz pole powierzchni tego stożka
13 sty 20:46
Doris123: Pole przekroju osiowego stożka jest równe 12 cm2, a objętość stożka jest równa 12π cm3.
Oblicz pole powierzchni tego stożka.
13 sty 20:47