matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz wierzchołki trójkąta
uwertura:
W trójkącie ABC środkami boków są odpowiednio: AB −> P = (−2 , −2) BC −> Q = (1 , −2) AC −> R = (−2 , 4) Oblicz współrzędne wierzchołków A, B, C. Jakieś wskazówki?
13 sty 14:54
uwertura:
podbijam
13 sty 15:49