matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prostokąt
O.:
Dane są 3 wierzchołki prostokąta A=(2,0,1) B=(0,2,1) C=(2,4,5),oblicz czwarty wierzchołek. Wyszło mi D=(4,6,5). poprawnie?
12 sty 19:18
Aga1.:
A nie (4,2,5)?
12 sty 19:37
O.:
wlasnie nie wiem dlatego zapytalam tutaj...
12 sty 19:40