matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Mati:
2
√
2
+ 4
4
√
4
+ 8
6
√
8
= ?
12 sty 17:25
pigor:
... , np. tak :
2
√
2
+ 4
4
√
4
+ 8
6
√
8
=
2
√
2
+ 4
4
√
2
2
+ 8
6
√
2
3
= 2
√
2
+ 4
√
2
+ 8
√
2
=
14
√
2
. ...
12 sty 17:43
Mati:
Dzięki
12 sty 17:54