wynik chyba powinien byc 3^{21} , tylko pytanie czemu?
jontek: 320 +320 + 320 = ?
12 sty 16:54
PW: Na krowach:
krowa+krowa+krowa= 3krowy
Krowa to 320
12 sty 16:56
jontek: dobra inaczej , opowiedzi to 3 60, 321 , 2720, 1220, ktora jest prawidlowa iczemu
12 sty 16:59
jjan:
12 sty 17:00
Sweep The Floor: Wyciągasz wspólną część przed nawias:
320(1+1+1)=
320(3)
320 * 3 3 = 31
am*an=am+n
321
12 sty 17:04
Sweep The Floor: Odpowiedź to 321
12 sty 17:05
Sweep The Floor: Ten system trochę się łamie
320(1+1+1)
320 * 3
12 sty 17:06
jontek: dzieki
12 sty 17:06