matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Maxi:
Oblicz pochodne drugiego rzedu 1)y=e
√
x
2)y=
√
x
2
−2x
2x+1
3)y=
3x−1
12 sty 15:35
Artur_z_miasta_Neptuna:
a pierwsze pochodne wyliczone zostały
12 sty 15:35
Maxi:
Nie...
12 sty 15:58