matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
loovelyyy :
rozwiązaniem równania: 3x= 2 + x
√
5
jest... ?
12 sty 14:32
Artur_z_miasta_Neptuna:
x na jedną stronę stałe na drugą
12 sty 14:35
ciekawski:
2
x=
3−
√
5
x=1.5 − 0.5
√
5
12 sty 14:36