matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc, polecenie brzmi podaj interpretację graficzną układów
sunfruit:
x + y = 5 −x+2y=4 ax−y=−1
12 sty 02:06
sunfruit:
Proszę o pomoc, polecenie brzmi podaj interpretację graficzną układów sunfruit: x + y = 5 −x+2y=4 ax−y=−1
12 sty 02:06