matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pole trójkąta
pwl:
DC=9 AB=3 BC=6 Oblicz pole ABD
11 sty 22:35
pigor:
...a możesz podać treść zadania, bo może coś nie wiem z samego rysunku
11 sty 23:55
pwl:
Tylko to jest podane, nni ma treści.
13 sty 22:15
pwl:
to jak?
14 sty 16:39