| 2log34 − 3log312 | ||
x = | = U{2log34 − 3log34 − 3log33)({3 + log34} = | |
| 3 + log34 |
| −log34 − 3 | −(log34 + 3) | ||
= | = −1 | ||
| 3 + log34 | log34 + 3 |
| 2log34 − 3log312 | 2log34 − 3log34 − 3log33 | |||
x = | = | = | ||
| 3 + log34 | 3 + log34 |
| −log34 − 3 | −(log34 + 3) | |||
= | = | = −1 | ||
| 3 + log34 | log34 + 3 |
b i c zrobiłam tylko chciałam zobaczyć czy bedzie dobrze
a największy
problem sprawiał mi przykład a). DZIEKI WIELKIE
i zapoznaj sie z tym
https://matematykaszkolna.pl/forum/przyklady9.html
by ulepszyc zapis