matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całkowanie przez części
Alice:
e
√
x
∫
√
x
co tu podstawić za t?
11 sty 17:11
Krzysiek:
t=
√
x
11 sty 17:12
Alice:
1
a dt=
2
√
x
dt
dx=
?
2
√
x
11 sty 17:25
Alice:
zle zle
11 sty 17:26
Alice:
dx
dt=
?
2
√
x
11 sty 17:27
Krzysiek:
tak
11 sty 17:27
Alice:
dzięki
11 sty 17:40