matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podac zalozenia i sprawdzic czy dane zalozenia sa prawdziwe
potrzebujacy krzys:
sin2α
1+cos2α
=tgα
sin2α
1−cos2α
=ctgα
tgα
tg2α−tgα
=cos2α
ctgα
tg2α+ctgα
=cos2α
10 sty 21:22
potrzebujacy krzys:
pomocy
10 sty 22:20