matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
PaulinkaAa:
prosze o rozwiązanie zadania
Oblicz sumę 20 początkowych wyrazów ciągu a
1
=u={1}{2} a
n
+1=a
n
=u={1}{3}
3 cze 17:34
PaulinkaAa:
prosze o rozwiązanie zadaniaemotka Oblicz sumę 20 początkowych wyrazów ciągu a
1
=
1
2
a
n
+
1=a
n
+
1
3
3 cze 17:36