matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc!
Iza.:
log
3
9−log
3
6
6−log
7
7
10 sty 17:19
anita:
log
3
9=2
1
log
3
6
6=
2
log
7
7=1
1
1
2−
−1=
2
2
10 sty 17:21
Iza.:
1
log
x
√
3
, wiedząc, że log
9
x=
2
10 sty 17:23
bezendu:
9
0.5
=
√
9
=3
1
log
3
√
3
=
2
10 sty 17:30