matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
xmatematyka:
Równania logarytmiczne a)log3(x
2
−7)=2 b)log
1
2
(x
2
−x)=−1
10 sty 16:01
Dominik:
a) x
2
− 7 = 3
2
1
b) x
2
− x = (
)
−
1
2
10 sty 16:09
Dominik:
wiemy skad to sie wzielo?
10 sty 16:10
xxxx:
nie
10 sty 16:12