matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdz tożsamośc pomoże mi ktoś
Becia:
sin
2
α+cos
2
α=1+2sin
2
α
3 cze 14:44
Eta:
L= sin
2
α +cos
2
α= 1 L≠ P −−nie jest tożsamością PS; Sprawdź czy dobrze napisałaś tę równość. bo w tym przypadku , nie jest tożsamością
3 cze 15:04