matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ współ
Ola:
pomocy! jak obliczyc który z punktow na układzie wspolrzednycj jest najblizej poczatku układu
9 sty 18:05
h:
a mozesz podac przyklad?
9 sty 18:09
Ola:
a= 4,2 b=−3,3 c=−1,4 a O (0,0)
9 sty 18:11