matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mnożenie pierwiastków
Dawid:
4
√
2
* 4
√
2
= 32 czy 16
√
4
9 sty 14:11
Artur_z_miasta_Neptuna:
oczywiście wersja pierwsza
√
2
*
√
2
= (
√
2
)
2
= 2
9 sty 14:13
1234:
16
√
4
= 16 * 2 = 32 obie
9 sty 15:42