.
asdf: x2 − 3x + 2= 0
pomożecie?
8 sty 20:41
ICSP: za trudne

daj coś prostszego.
8 sty 20:41
bezendu1990: √Δ=1
8 sty 20:43
asdf: pomocy
8 sty 20:43
Ajtek:
Cześć ICSP, z pomocą nie pospieszę niestety, nie mój poziom.
8 sty 20:43
asdf: podbijam.
8 sty 20:45
ICSP: mój też nie → znikam stąd
8 sty 20:45
asdf: nie bądźcie tacy cwani, bo wy umiecie to nie chcecie pomoc slabszemu..
8 sty 20:45
asdf: pomocy blagam
8 sty 20:53
bezendu:
8 sty 20:57
asdf: dajcie rozwiazanie, chce isc spac i miec to z glowy, pozno juz.
8 sty 20:59
bezendu: ale co tu trzeba zrobić
8 sty 21:00
8 sty 21:02
Peppa: x2 − 3x + 2= 0
Δ= b2 − 4ac
Δ= (−3)2 − 4 x 1 x 2
Δ= 9 −8
Δ=1
8 sty 21:02
asdf: dzieki, dobranoc.
8 sty 21:02
Peppa:
x1= 3+1/2 = 2
x2= 3−1/2 = 1
8 sty 21:03
asdf: przewioze Was kiedys moim nowym ferrari
8 sty 21:03
Piotr:
ile wypiles asdf ?
8 sty 21:09
Ajtek:
Albo włam?
8 sty 21:11
asdf: nic, a czemu?
8 sty 21:11
Piotr:
jaki jest Twój ulubiony zespol pilkarski, komu kibicujesz asdf ?
8 sty 21:15
asdf: głupie pytanie...FC Oborniki
8 sty 21:17
Piotr:
tak myslalem...
8 sty 21:20